Senior projektleder til vores mobile robotter (ref. 28)

Full Time
Deadline 28. January 2018
Department Product Development
Workplace Odense SØ - Denmark
< See all available jobs

Hvis mobile robotter, projektledelse samt et internationalt, hurtigtvoksende, højinnovativt arbejdsmiljø er noget for dig, så er du måske vores kommende erfarne projektleder.

I Blue Ocean Robotics udvikler og kommercialiserer vi robotter.Vi bygger alle vore robotter sammen med slutbrugere gennem vores partnerskabsprogram, RoBi-X. Vi er stolte af, at skabe morgendagens robotløsninger, det kan være alt lige fra en patient-forflytnings robot, en robot til hummer produktion eller en UV-desinfektion robot til bekæmpelse af virus og bakterier i hospitalsmiljøerne. Robotter som kan skabe værdi og mening for mennesker.

Den ideelle kandidat

Du trives med, at have mange bolde i luften, og kan befinde dig i mellemrummet mellem vores Vice President of Product Development, den tekniske interne lead og teamet. En rolle som kræver, at du mestrer kunsten at samle trådene, bevare overblikket internt og samtidig trives med den eksterne kommunikation til vores mange forskellige samarbejdspartnere i hele verden.


Det er afgørende, at du har et højt uddannelsesniveau, der matcher vores kundegruppe og ikke mindst teamet. Vi er generelt optaget af spændende profiler i virksomheden, så kombinationen af at være kreativ og idégenererende samtidig med, at du tænker i struktur og systematik vægter vi meget højt.

Din erfaring med mekatroniske/elektroniske systemer samt projektleder profil er veldokumenteret, og du kommunikerer på et meget højt niveau både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk. Dine ansvarsområder vil dække:

  • At kunne varetage projektledelsen af udvalgte mobil-robot projekter.
  • At kunne varetage udviklingsarbejde i egne projekter, med andre ord vi søger en arbejdende projektleder.
  • At være så teknisk velfunderet og faglig stærk, at du kan træffe selvstændige beslutninger i en tæt dialog med kunden og de ansvarlige i Blue Ocean Robotics.
  • Varetage den tætte arbejdsproces med kunden, hvor der er særligt fokus på forståelsen af kundens behov, og kunne levere et teknisk modspil til deres krav og ønsker.
  • Håndtere projekter fra opstart til tilfreds kunde med fokus på at levere en så færdig robotløsning som muligt. Vi fokuserer altid på, at samarbejdet med kunden ender med et nyt partnerskab, hvor vi udvikler robotten til færdigt produkt.
  • Du skal kunne indgå i dialogen med forskellige stakeholders på flere niveauer.
  • Du vil sammen med gruppens robot-arkitekt være ansvarlig for at planlægning af 4-8 medarbejdere.
  • Erfaring med Scrum og agile projektledelse er en fordel

Hvad vi tilbyder

I Blue Ocean Robotics har vi et internationalt arbejdsmiljø. Lige nu er vi 16 forskellige nationaliteter, næsten alle verdens religioner repræsenteret og en utrolig lyst og iver efter at udvikle de bedste og mest værdiskabende robotter til et globalt marked. Vi har Joint Ventures rundt om i verden, og adskillige salgspartnere. Denne stilling er på vores hovedkvarter i Odense Danmark, og vi vil glæde os til, at tage imod dig.


Vi respekterer hinanden og vores forskelligheder. Vi sætter en ære i at integrere internationale kolleger i samarbejde med Odense Robotics og International Community Odense.
Vi er tempofyldte, super dynamiske og har en fladt organisationshierarki i organisationen. Vi har månedlige sociale arrangementer, for at sikre en stærk samhørighed, og at vi kommer til at kende hinanden godt, når hverdagen er fuld af krævende opgaver.

Vil du vide mere om Blue Ocean Robotics kan du besøge vores hjemmesiden: www.blue-ocean-robotics.com. Sørg også for at følge vores seneste nyheder på Linkedin, Facebook og Twitter.
Indsend din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi laver løbende screeninger.
Blue-Ocean-Robotics-group-photo
Blue Ocean Robotics Headquarter