Full Time

Deadline as soon as possible
Department Product Development
Workplace Odense SØ - Denmark
See all available jobs

Hvis du vil være en del af en international, hurtig-voksende, succesfuld og høj-innovativ robotvirksomhed, hvor alt er muligt, så læs endelig videre.

Vi er nemlig stolte af at udvikle morgendagens robotløsninger, som kan skabe værdi og mening for mennesker verden rundt.

Vi er i en rivende udvikling og på en meget spændende rejse, hvor vi er i gang med at implementere vores nye strategi, og leder nu efter erfarne robotingeniører med erfaring indenfor mobile robotter.

Du vil blive placeret i vores team af dygtige robotingeniører med ansvar for at udvikle vores UV-desinfektions-robotter til sundhedssektoren. UV-desinfektions-robotten skaber effektive og automatiserede desinfektionsløsninger til bl.a. hospitaler. Anvendelsen af UV-robotter på hospitaler, patient- og driftsrum vil spare patienternes liv ved at reducere hospitalsforekomne infektioner (HAI's).

Vi tilbyder en meget interessant senior position med gode muligheder for at udvikle dig selv og arbejde i et team af højtuddannede ingeniører fra mange forskellige nationaliteter, som alle er ivrige efter at skabe og bringe den næste generation af UV-robotter til verden. Vi søger personer, der nyder at tage udfordringer og løse meget komplicerede problematikker.

Som vores kommende erafarne robotingeniør leder du en række aktiviteter i udviklingsprojektet, og er en del af teamet som leverer løsninger til alle former for udfordringer inden for mobile robotter.

Den ideelle kandidat

Du har erfaring fra andre stillinger inden for udvikling af mobile robotter og har opbygget en karriere inden for området.

Det er vigtigt, at vores teams har avanceret viden, så du forventes at bringe nogle dybe ekspertiseområder med til os samt have et godt overblik inden for mekatronik, softwareudvikling, systemteknik og andre relevante fagområder.

Vi forventer du har arbejdet inden for det mobile robot-område, og at du har en kandidatgrad i robotteknologi eller mekatronik samt mindst 5 års udviklingserfaring fra et relevant teknisk miljø.

Vi forventer, at du er stærk i flere af følgende færdigheder:

  • Mobil robotnavigation og lokalisering

  • Kontrol- og navigationsteori

  • Erfaring med integration af mekatronik systemer

  • Opfattelse og erfaring indenfor 3D navigation

  • Integration af sensorer

  • Robotmodellering dynamisk / kinematisk

  • Kalibrering af mobile robotter inklusiv “ground truth systemer”

Vi har en præference for folk, der tænker, drømmer og taler om robotter 24/7. Passionen må meget gerne lyse ud af dig, for hos os er robotteknologi nærmest “Livets salt” .

På toppen af ​​din viden om mobile robotter og erfaring, vil følgende være interessant:

  • Erfaring med ROS og dygtig i Linux ved hjælp af Git eller anden versionskontrol

  • Solid erfaring i struktureret C ++ / Python programmering

  • Evnen til at arbejde uafhængigt med en god følelse af ansvar og ejerskab.

Vi byder alle kulturer og sprog velkommen, da vi er et internationalt firma. Vi er fleksible hvad angår den faktiske arbejdsplacering i Danmark. Engelsk er vores arbejdssprog, og det vil hjælpe din kandidatur, hvis du kan begå dig godt på dansk.

Hvad vil tilbyder.

I Blue Ocean Robotics udvikler og kommercialiserer vi robotter. Vi er en såkaldt Robot Venture Factory, og er en helt unik en af slagsen.

Udviklingen af vores robotter skabes ud fra vores RoBi-X model, hvor Blue Ocean Robotics har ledelsen omkring robotteknologien og robotternes design i samarbejde med stærke partnere i markedet.

I oktober 2018 investerede den danske venturekapitalfond Nordic Eye, mere end 13 millioner euro i den internationale skalering af Blue Ocean Robotics. Derfor har vi en yderst positiv og interessant rejse foran os, som vi er meget begejstrede for og stolte af.

Vi har et solidt langsigtet mål, vi tror på os selv, vi har en stærk vilje til at opnå succes, vi er rentable, og vi har stor tro på vores egne evner. Vi får anerkendelse og er positivt bekræftet i markedet og fra vores partnere. Vi har en solid værdi at tilbyde - både for vores partnere, vores partners kunder, vores medarbejdere og for vores rolle i samfundet overhovedet - og for vores ejere.

I Blue Ocean Robotics har vi et internationalt arbejdsmiljø. Lige nu har vi flere forskellige nationaliteter og repræsenterer næsten alle verdens religioner. Vi ønsker alle at udvikle de bedste og mest succesrige robotter til det globale marked. Vi er hurtige, dynamiske og har en fleksibel organisation. Vi har månedlige sociale arrangementer, Warrant Program for alle medarbejdere, favorabel frokostordning, danskundervisning til vores udenlandske medarbejdere, netværksgruppe for spouses/partnere, cykelordning til nyankomne medarbejdere og der er naturligvis pc'er og mobiltelefon til rådighed.

Vi respekterer hinanden og vores forskelle. Vi er stolte af at integrere internationale kolleger i samarbejde med Odense Robotics og International Community Odense.

Denne stilling er i Danmark, hvor vi gerne byder dig velkommen. Vi indgår gerne drøftelser om, hvor i Danmark din arbejdsindsats kan udgå fra efter en solid on boarding i Odense.

Ønsker du at vide mere om Blue Ocean Robotics kan du besøge vores hjemmeside: www.blue-ocean-robotics.com. Du kan også følge os på Linkedin, Facebook og Twitter.

Blue-Ocean-Robotics-group-photo
Blue Ocean Robotics Headquarter