Full Time

Deadline as soon as possible
Department Administration
Workplace Odense SØ - Denmark
See all available jobs

Hvis du vil være en del af en international, hurtig-voksende, succesfuld og høj-innovativ robotvirksomhed, hvor alt er muligt, så læs endelig videre.

Vi er stolte af at udvikle morgendagens robotløsninger, som kan skabe værdi og mening for mennesker.

Vi er i en rivende udvikling og på en meget spændende rejse, hvor vi er i gang med at implementere vores nye strategi, og leder nu efter en erfaren Business Controller til vores Finance & Accounting team.

Som vores nye kollega er du motiveret af optimering og implementering af nye systemer og arbejdsgange. Da vi er en mindre afdeling lægger vi stor vægt på at supportere hinanden og dække ind, hvor det kan blive nødvendigt, for at kunne opretholde de mange deadlines og levere valide tal. Du vil referere direkte til vores VP for afdelingen.

Vi tilbyder en meget interessant senior stilling med gode muligheder for at udvikle sig, hvor dagene sjældent er ens. Vi står overfor en transformation, hvor økonomiafdelingen skal blive mere forretningsorienteret, så vi forventer, at du har erfaring med dette fra tidligere jobs.

Du skal dertil finde det spændende at arbejde i en virksomhed med højtuddannede medarbejdere fra stort set hele verden. Alle er ivrige efter at skabe og bringe den næste generation af robotter til verden. Kompleksiteten er høj hos os, og derfor betyder teamsamarbejde utrolig meget. Vi søger generelt altid kolleger, der nyder at møde udfordringer og løse meget komplicerede problemstillinger.

Succeskriteriet for stillingen er, at du forstå vores forretning inden for 6 måneder, og kan agere i en relativ ung virksomhed med høj kompleksitet. Du skal kunne arbejde selvstændigt og stå for implementering af nye forretningsgange, hvor du vil få en central rolle.

Du skal have stor erfaring med den finansielle styring af projekter samt brænde for økonomiopgaven, der er med til at understøtte driften i virksomheden. Implementering af nyt ERP system skal ligeledes være en opgave, som du har udført før subsidiært været en stor del af. Du skal ligeledes kunne arbejde hands-on og være med nede i maskinrummet.

Den ideelle kandidat

Du er en holdspiller, fleksibel, serviceminded og selvkørende med ideer til procesoptimering.

Endvidere er du proaktiv og glad, udadvendt og trives med at have mange forskellige bolde i luften i en travl og spændende hverdag. Samtidig foretrækker du en struktureret tilgang til alle de opgaver, du måtte have ansvar for, og sørger for og sikrer, at opgaven bliver løst og der leveres valide tal til tiden.

Vi samler på passionerede medarbejdere, som har en stolthed ved deres fag, og som motiveres af højt arbejdstempo, kompleksitet, uforudsigelighed og ikke mindst lysten til at være med på et af verdens bedste robothold.

Mange økonomiske tråde skal samles i en international robot-koncern, overblikket skal bevares og samtidig skal du kunne trives med den eksterne kommunikation til vores mange forskellige samarbejdspartnere i hele verden.

Vi forestiller os, at du har 8-10 års erfaring fra en produktions- eller projektvirksomhed samt er superbruger i regneark (vi anvender kun Google) og skal have en uddannelse på HD-R niveau.

  • Udarbejde månedsrapportering (koncernregnskab) til bestyrelsen og fra vores internationale Joint Venture afdelinger til HQ i Danmark.

  • Være 100% flydende i dansk og engelsk skriftligt som mundtligt.

  • Assistere med klargøring af materiale til revisor i forbindelse med årsregnskaber for moder og datterselskaber.

  • Udarbejdelse af og opfølgning på budgetter til koncernvirksomheders ledelse.

  • Udvise stor erfaring i koncern-økonomi.

  • Kunne fungere i en verden som vores, hvor hverdagen til tider kan være omskiftelig.

Hvad vil tilbyder.

I Blue Ocean Robotics udvikler og kommercialiserer vi robotter. Vi er en såkaldt Robot Venture Factory, og er en helt unik en af slagsen. Udviklingen af vores robotter skabes ud fra vores RoBi-X model, hvor Blue Ocean Robotics har ledelsen omkring robotteknologien og robotternes design i samarbejde med stærke partnere i markedet.

I oktober 2018 investerede den danske venturekapitalfond Nordic Eye, mere end 13 millioner euro i den internationale skalering af Blue Ocean Robotics. Derfor har vi en yderst positiv og interessant rejse foran os, som vi er meget begejstrede for og stolte af.

Vi har et solidt langsigtet mål, vi tror på os selv, vi har en stærk vilje til at opnå succes, vi er rentable, og vi har stor tro på vores egne evner. Vi får anerkendelse og er positivt bekræftet i markedet og fra vores partnere. Vi har en solid værdi at tilbyde - både for vores partnere, vores partners kunder, vores medarbejdere og for vores rolle i samfundet overhovedet - og for vores ejere.

I Blue Ocean Robotics har vi et internationalt arbejdsmiljø. Lige nu har vi flere forskellige nationaliteter og repræsenterer næsten alle verdens religioner. Vi ønsker alle at udvikle de bedste og mest succesrige robotter til det globale marked. Vi er hurtige, dynamiske og har en fleksibel organisation. Vi har månedlige sociale arrangementer, Warrant Program for alle medarbejdere, favorabel frokostordning, danskundervisning til vores udenlandske medarbejdere, netværksgruppe for spouses/partnere, cykelordning til nyankomne medarbejdere og der er naturligvis pc'er og mobiltelefon til rådighed.

Vi respekterer hinanden og vores forskelle. Vi er stolte af at integrere internationale kolleger i samarbejde med Odense Robotics og International Community Odense.

Denne stilling er på vores hovedkontor i Odense / Danmark, hvor vi gerne byder dig velkommen. Stillingen kan kun ansøges via vores hjemmeside.

Ønsker du at vide mere om Blue Ocean Robotics kan du besøge vores hjemmeside: www.blue-ocean-robotics.com. Du kan også følge os på Linkedin, Facebook og Twitter.

Blue-Ocean-Robotics-group-photo
Blue Ocean Robotics Headquarter