Full Time

Deadline as soon as possible
Department Business Development
Workplace Odense SØ - Denmark
See all available jobs

Erfaren Vice President of Business Development - søges


Hvis du vil være en del af en hurtigt-voksende, succesfuld og høj-innovativ robotvirksomhed, med en international profil, så er her en interessant mulighed for den erfarne leder inden for Business Development.

I Blue Ocean Robotics udvikler og kommercialiserer vi robotter. Vi gør dette i partnerskaber kaldt RoBi-X. Her tager Blue Ocean Robotics lead på robot- teknologien og på den fælles design- og udvikling af robotterne, mens vore partnere tager lead på produktionen og global afsætning af robotterne. Der er typisk tale om stærke internationale partnere med etableret adgang til relevante markeder. Kendte eksempler på RoBi-X partnere til Blue Ocean Robotics er; Nilfisk, Sund & Bælt og Mærsk Drilling. Vi har samlet mere end 20 RoBi-X partnerskaber.

Vi er stolte af at udvikle morgendagens robotløsninger, som kan skabe værdi og mening for mennesker. Vi er interesseret i at få dig med ombord som Vice President for vores Business Development aktivitet, der kort og godt har fokus på at finde og engagere nye stærke - danske såvel som udenlandske - RoBi-X partnere samt fastholde og udvikle de nuværende.

Den ideelle kandidat

 • Du har et godt og bredt funderet kendskab til forskellige brancher og industrier og kan let sætte dig ind i deres forhold.
 • Du har en baggrund for at kunne se, hvordan robotteknologi vil kunne bidrage til automatisering inden for forskellige brancher og i individuelle virksomheder.
 • Du kan tilrettelægge kampagner og målrettede henvendelser til nye mulige RoBi-X partnere.
 • Du kan kontakte og få møder på et tilstrækkeligt højt ledelsesniveau i virksomhederne.
 • Du kan begå dig på højt niveau i virksomheder og vil kunne føre en dialog/forhandling om partnerskab, samarbejdet etc.
 • Du er stærk på skriftlig kommunikation på dansk og engelsk, og du vil kunne arbejde selvstændigt med udarbejdelse af tilbud og kontrakter.
 • Du kan holde fokus, er målrettet og kompromisløs når det gælder om at levere. Du er præstationsorienteret.
 • Du har en relevant uddannelse og erfaring, der sætter dig i stand til at arbejde i krydsfeltet mellem markedssegmenter og vores robotteknologier.
 • Du evner at have mange og udfordrende arbejdsopgaver i luften på en gang.
 • Du er helhedsorienteret i din tilgang til dine arbejdsopgaver, og så kan du også kunsten at dykke ned i detaljen når det kræves
 • Du forstår at arbejde i en organisation med koblinger til mange funktioner - både internt og eksternt.

Arbejdsopgaver

Som ansvarlig for vores Business Development aktiviteter skal du sikre tilgangen af nye RoBi-X partnerskaber samt fastholde og udvikle de igangværende.

 • Du identificerer og kvalificerer de segmenter i markedet og de individuelle virksomheder, vi skal målrette vores RoBi-X tilgang imod - og sikrer disse er strategiske ift. vores teknologier m.v.
 • Du kontakter og får disse mulige RoBi-X partnere i tale - konkret ved at få det første møde sat op.
 • Du arbejder sammen med CEO om at præsentere Blue Ocean Robotics samt motivere den mulige RoBi-X partner.
 • Du udarbejder tilbud / kontrakter og forhandler disse hjem.
 • Du skal sikre en fastholdelse og et værdifuldt RoBi-X partnerskab, der kan udvikle sig videre. Du er kontrakt-holder.
 • Du forstår at arbejde agilt i forhold til kolleger, både i forhold til at sætte ad-hoc teams op til at løse opgaver, og i forhold til at have flere referencer og dermed en matrix-organisering.
 • Du omsætter de langsigtede omsætningsmål og mål for tilgangen af nye RoBi-X partnerskaber til handlingsplaner.
 • Du tager ansvar for økonomien og tilgangen af nye RoBi-X partnerskaber - både i forhold til økonomi, kvalitet samt forretningsperspektiver.
 • Du tager ansvar for RoBi-X partnerskaber i både ind- og udland.

Dit hovedansvar er at finde og udvikle potentielle nye stærke partnerskaber, præsentere vores RoBi-X partnerskabsmodel for dem og i sidste ende konvertere dem til samarbejdspartnere og fortsætte en fælles rejse om at vokse i fremtiden for begge parter. Som ansvarlig vil du også skulle styre og styrke eksisterende samarbejdspartnere og sikre, at de er tilfredse og positive.

Du vil stå i spidsen for vores Business Development, der har fokus på at se nye og banebrydende forretningsmuligheder i samspillet med stærke spillere i markedet, hvis udfordringer omdannes til innovative robotløsninger i samarbejdet med Blue Ocean Robotics.

Hvad vi tilbyder

Blue Ocean Robotics er en visionær virksomhed med en utraditionel og stærk forretningsmodel, der bygger på eksklusive og strategiske partnerskaber mellem store industrielle virksomheder og Blue Ocean Robotics. Vi har en solid langsigtet målsætning, vi tror på os selv, vi har en stærk vilje til at opnå succes, vi er profitable og vi har stor tiltro til vores egne evner. Vi opnår anerkendelse og bliver positivt bekræftede i markedet og af vores partnere, og vi har en solid value proposition at byde på - både for vores partnere, vores partneres kunder, vores medarbejdere, for vores rolle i samfundet i det hele taget - og for vores ejere.

Vi er dog også konstant udfordret; Vi er en ung virksomhed i en voksealder, der har meget at lære og udvikle endnu. Vores organisation forandres hyppigt med dertil hørende pres på medarbejdere, processer, værktøjer med videre. Markeder og specifikke teknologier udvikler sig uforudsigeligt og kræver vi handler resolut. Kravene til vores leverancer på kvalitet, produktivitet og omkostninger stiger støt. Og nu befinder vi os i en omstillingsfase, hvor vi går fra at have haft flere strenge i vores forretningsmodel til nu kun at have én streng centreret på RoBi-X helt og holdent.
- Vi har ganske enkelt brug for, at du vil kunne se dig selv tage del i en sådan hverdag og være med at skabe løsningerne og udvikle virksomheden.

Vi har et internationalt arbejdsmiljø; lige nu er vi 27 forskellige nationaliteter og repræsenterer næsten alle verdens religioner. Vi har alle en lyst til og iver efter at udvikle de bedste og mest succesfulde robotter til det globale marked. Vi har månedlige sociale arrangementer, frokostordning og ligeledes stilles der pc’er og mobil til rådighed. Vi respekterer hinanden og vores forskelligheder. Vi sætter en ære i at integrere internationale kolleger i samarbejde med Odense Robotics og International Community Odense.

Vil du vide mere om Blue Ocean Robotics kan du besøge vores hjemmeside: www.blue-ocean-robotics.com. Du kan også følge os på Linkedin, Facebook og Twitter.
Vær opmærksom på, at vi kun modtager ansøgninger via vores hjemmeside.

Blue-Ocean-Robotics-group-photo
Blue Ocean Robotics Headquarter