Full Time

Deadline 30. March 2018
Department Product Development
Workplace Odense SØ - Denmark
See all available jobs

Erfaren projektleder til vores mobile robotter (AMR)- søges

Hvis du vil være en del af en hurtigt-voksende, succesfuld og høj-innovativ robotvirksomhed, med en international profil, så er her en interessant mulighed for den erfarne, fagligt stærke, world class projektleder inden for mobile robotter (AMR). En projektleder der kan tage styring på højprofilerede mobile robot projekter.

I Blue Ocean Robotics udvikler og kommercialiserer vi robotter. Vi gør dette i partnerskaber kaldt RoBi-X. Her tager Blue Ocean Robotics lead på robot- teknologien og på den fælles design- og udvikling af robotterne, mens vore partnere tager lead på produktionen og global afsætning af robotterne. Der er typisk tale om stærke internationale partnere med etableret adgang til relevante markeder. Kendte eksempler på RoBi-X partnere til Blue Ocean Robotics er; Nilfisk, Sund & Bælt og Mærsk Drilling. Vi har samlet mere end 20 RoBi-X partnerskaber.

Vi er stolte af at udvikle morgendagens robotløsninger, som kan skabe værdi og mening for mennesker. Vi er interesseret i at få dig med ombord som projektleder med en stærk AMR profil, der kan stor fokus på at udvikle morgendagens mobile robotter.

Den ideelle kandidat

En stærk projektleder, der har evnen til at arbejde selvstændigt med en stor følelse af ansvar og ejerskab.

 • Du vil trives i, at have mange opgaver på samme tid og kan være i rummet mellem vores "Vice President of Product Development", den tekniske interne leder og teamet.
 • Du behersker kunsten at samle trådene, holde et overblik internt, mens du nyder den eksterne kommunikation til vores mange forskellige samarbejdspartnere verden over.
 • Du har et højt uddannelsesniveau, der passer til vores kundegruppe og ikke mindst vores udviklingsafdelings.
 • Vi er generelt interesserede i spændende profiler i virksomheden, så vi er meget opmærksomme på kombinationen af at være kreativ og idégenererende samtidig med at kunne tænke i struktur og systematik.
 • Din erfaring med mekatroniske/elektroniske systemer og projektlederprofiler er vel dokumenteret og dig
 • Du kommunikerer på et meget højt niveau både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.
 • At være teknisk og professionel stærk, så du kan træffe uafhængige beslutninger i tæt dialog med kunden og lederne af Blue Ocean Robotics.
 • Erfaring med Scrum og fleksibel projektstyring er en fordel

Arbejdsopgaver

Vores nye robotportefølje i Blue Ocean Robotics kræver en høj grad af komplekse robotelementer. Den rigtige kandidat har derfor følgende færdigheder:


 • Du skal varetage projektstyring af udvalgte mobile robotprojekter (AMR).
 • Du skal udføre udviklingsarbejde i egne projekter, med andre ord, søger vi en “spillende projektleder”.
 • Varetage den tætte arbejdsproces med kunden med særligt fokus på, at forstå kundens behov og levere et teknisk svar på deres krav og ønsker.
 • Administrer projekter fra start til tilfredse kunder med fokus på at levere en så komplet robotløsning som muligt. Vi fokuserer altid på partnerskabet med kunden, der slutter med et nyt partnerskab, hvor vi udvikler robotten til det færdige produkt.
 • Du skal kunne indgå dialog med forskellige interessenter på flere niveauer.
 • Sammen med gruppens robotarkitekt er du ansvarlig for at planlægge 4-8 medarbejdere.

Hvad vi tilbyder

Blue Ocean Robotics er en visionær virksomhed med en utraditionel og stærk forretningsmodel, der bygger på eksklusive og strategiske partnerskaber mellem store industrielle virksomheder og Blue Ocean Robotics. Vi har en solid langsigtet målsætning, vi tror på os selv, vi har en stærk vilje til at opnå succes, vi er profitable og vi har stor tiltro til vores egne evner. Vi opnår anerkendelse og bliver positivt bekræftede i markedet og af vores partnere, og vi har en solid value proposition at byde på - både for vores partnere, vores partneres kunder, vores medarbejdere, for vores rolle i samfundet i det hele taget - og for vores ejere.

Vi er dog også konstant udfordret; Vi er en ung virksomhed i en voksealder, der har meget at lære og udvikle endnu. Vores organisation forandres hyppigt med dertil hørende pres på medarbejdere, processer, værktøjer med videre. Markeder og specifikke teknologier udvikler sig uforudsigeligt og kræver vi handler resolut. Kravene til vores leverancer på kvalitet, produktivitet og omkostninger stiger støt. Og nu befinder vi os i en omstillingsfase, hvor vi går fra at have haft flere strenge i vores forretningsmodel til nu kun at have én streng centreret på RoBi-X helt og holdent.


- Vi har ganske enkelt brug for, at du vil kunne se dig selv tage del i en sådan hverdag og være med at skabe løsningerne og udvikle virksomheden.

I Blue Ocean Robotics har vi et internationalt arbejdsmiljø. Lige nu er vi 27 forskellige nationaliteter og repræsenterer næsten alle verdens religioner. Vi har alle en lyst til og iver efter at udvikle de bedste og mest succesfulde robotter til det globale marked. Vi er tempofyldte, dynamiske og har en fleksibel organisation. Vi har månedlige sociale arrangementer, frokostordning og ligeledes stilles der pc’er og mobil til rådighed.

Vi respekterer hinanden og vores forskelligheder. Vi sætter en ære i at integrere internationale kolleger i samarbejde med Odense Robotics og International Community Odense.
Denne stilling er på vores hovedkvarter i Odense/Danmark. Vi vil glæde os til at tage imod dig.

Vil du vide mere om Blue Ocean Robotics kan du besøge vores hjemmeside: www.blue-ocean-robotics.com. Du kan også følge os på Linkedin, Facebook og Twitter.
Vær opmærksom på, at vi kun modtager ansøgninger via upload af dokumenter på vores hjemmeside.

Blue-Ocean-Robotics-group-photo
Blue Ocean Robotics Headquarter